Ukategorisert

Salgskupp på nett: designermerker

Under Black Week har flere nettbutikker ekstra gode tilbud på noen av de mest kjente designermerkene, med rabatter på opptil 60%! Dette er en gylden mulighet til å vil investere i klassikere og nye trender, eller gå til kjøp av julegaver til noen du er ekstra glad i.

Vinterjakker, strikkegensere og designervesker står på listen til mange moteinteresserte, og prislappen på den lange listen er høy. Derfor bør du klikke deg inn til nettbutikkene og sjekke designerkuppene.

Høyer har opptil 60 %

Eton har 50 % på alle denimskjorter

Asos har opptil 60 % på mange motemerker

Stylepit har opptil 50 %

Nelly har 20 % på alt + nye tilbud hver dag

NlyMan har 20 % på alt + daglige tilbud

Under kan du titte på noen av våre favoritter for både dame og herre.